Více o GDPR

Víte, jaká máte práva? Aneb GDPR v praxi

 

Vážení zákazníci, Vaše osobní údaje u nás vždy byly, jsou a budou v bezpečí. Jak jste si jistě všimli, požadujeme po vás pouze to nejnutnější k nákupu na naších eshopech. Uchováváme si o vás následující osobní údaje: Jméno a příjmení, adresu, kterou jste nám poskytli k doručení zboží, telefonní číslo a emailovou adresu. K Vašim osobním údajům následně párujeme zboží, které jste nakoupili na našich eshopech www.dobra-miska.cz, www.dobra-miska.sk. Nepožadujeme a tedy ani neuchováváme váš věk, datum narození, rodné číslo, pohlaví či rodinný stav. Tyto údaje nepotřebujeme k tomu, abychom naplnili vaše očekávání spolehlivého a rychlého nákupu. Vaše údaje jsou předávány pouze skladovacím a přepravním společnostem za účelem doručení zboží na vámi poskytnutou adresu. Na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů Vám sdělujeme, že máte právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv odvolat. Také nám můžete napsat na info@dobra-miska.cz popř. info@dobra-miska.sk nebo nás jakkoliv jinak kontaktovat – což samozřejmě můžete udělat kdykoliv, nejen pokud jde o smazání osobních údajů, nebo o odhlášení z odběru e-mailů. Vaše osobní údaje v naší databázi si taky můžete kdykoliv vyžádat, můžete se zeptat, proč Vaše údaje zpracováváme nebo jak jsme se k nim dostali. Taky je můžete změnit – aktualizovat, opravit nebo úplně smazat. Od letošního května díky Evropské unii navíc budete moci osobní údaje, které jste nám svěřili, přenést k někomu jinému či jejich zpracování omezit. A kdyby se Vám cokoliv nezdálo, můžete se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů a upozornit na to. Věříme ale, že k podobnému kroku nenajdete důvod.

Pokud jste dočetli až sem, děkujeme za Váš čas – úřední povinnosti jsme museli učinit za dost.

POZOR na blechy, klíšťata a ostatní potvůrky. Bio Kill v akci ZDE!

Přihlášení / Registrace

0 položek v košíku

MENU