Ochrana osobních údajů

ochrana.pngZákladní ustanovení o ochraně osobnách údajů, tj. informací, které nám poskytnete při objednávce. Jsou u nás v bezpečí.

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.
Prohlášení o ochraně osobních údajů.
Společnost DOBRÁ MISKA s.r.o., provozovatel internetového obchodu www.dobra-miska.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. V žádném případě neposkytujeme tyto údaje třetí straně.

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.
K čemu údaje slouží?
Veškeré informace v eshopu www.dobra-miska.cz jsou dostupné bez zadávání jakýchkoliv údajů - obchodní podmínky, návod jak nakupovat, ceny, popisy produktů, recenze atd. Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje a tyto s Vaším souhlasem získáme při Vaší registraci a to buď trvalé nebo dočasné.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?

Po přihlášení do eshopu www.dobra-miska.cz můžete tyto údaje editovat či mazat. (Nelze z účetních důvodů editovat fakturační údaje.) V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit a dosud jste u nas nenakoupili, stačí odeslat e-mail na info@dobra-miska.cz.

S platbou Twisto DOPRAVA ZDARMA úplně na všechno! 

Přihlášení / Registrace

0 položek v košíku

MENU