MENU

TRM pro psy Stride Powder 150g

STRIDE Powder je doplňkové krmivo pro psy, které obsahuje soubor účinných látek pro podpůrnou léčbu artróz (udržuje zdravé chrupavky a klouby).

EAN: 5391504340668 ID: 27662

Tento produkt se již neprodává


Popis

STRIDE Powder je doplňkové krmivo pro psy, které obsahuje soubor účinných látek pro podpůrnou léčbu artróz (udržuje zdravé chrupavky a klouby). Jde o intenzivní kloubní výživu, ke každodennímu podávání, který v sobě spojuje výživné vlastnosti Glukosaminu HCL, Chondroitinu Sulfátu a Biologicky dostupného Sulfátu, zaručuje bezbolestný pohyb.

Podávání přípravku podle doporučeného dávkování zvyšuje úroveň glucosaminoglycanu (GAGs) v kloubu. Ty jsou stavebními prvky mezibuněčné látky chrupavky. Vysoká úroveň Chondroitinu Sulfátu v přípravku působí v kloubu jako „vodní magnet“ a umožňuje vydržet trvalé tlaky a otřesy. Poškození kloubních aparátů z důvodu věku, zranění nebo stresu, může dramaticky snížit flexibilitu pohybu a mobilitu. Chrupavky a synoviální tekutiny jsou základem pro optimální fungování všech kloubních aparátů, jako jsou kyčle, kolena.

Složení:

Glucosamin HCL, Chondroitin Sulfát, Methylsulfonylmethan, Vitamín C, Manganese Sulfate . Množství jednotlivých látek v 10g: Glucosamin HCL 1,080 mg Chonroitin Sulfát 240 mg Methylsulfonylmethan 2,000 mg Manganese Sulfát 76 mg Vitamín C 48 mg

Dávkování:

Do denní krmné dávky po dobu 30 dnů, malí psi (do 5 kg): 2,5 g střední psi (5-15kg): 5 g velcí psi (15-30kg): 10 g velmi velcí psi (nad 30kg): 15 g Při dlouhodobějším použití STRIDE Plus snižte dávku na polovinu výše uvedeného množství.


***Objednávky vytvořené do 14 hodiny doručujeme následující pracovní den***