MENU

Alavis Single MAXÍK pro psy 600g

Přípravek proti zánětu a bolesti, na zpevnění vazů a šlach a na regeneraci a relaxaci svalů. Ultra čistá podoba látky MSM v kombinaci s vitaminem C.

EAN: 6216294019633 ID: 17099

Cena: 667 Kč
Dostupnost: Skladem (více než 20ks)
ve středu u vás

Platí při platbě v hotovosti a PayU

Datum exspirace: 31.5.2025
+ - ks

Nákupem tohoto produktu získáte 60 bonusových bodů


Popis

ALAVIS™ SINGLE MAXÍK je veterinární přípravek pro psy, který obsahuje přírodní látku MSM - Methylsulfonylmethan, což je organicky vázaná síra.

ALAVIS™ SINGLE MAXÍK působí proti bolesti a zánětu, na relaxaci a regeneraci svalů, na zpevnění vazů a šlach, dále snižuje otoky, působí vasodilatačně a má pozitivní vliv na srst a kůži.

ALAVIS™ SINGLE MAXÍK obsahuje ultra čistou podobu látky MSM v kombinaci s vitaminem C.

ALAVIS™ SINGLE MAXÍK má analgetický, protizánětlivý, vasodilatační a antiedematózní účinek. Má své uplatnění jako doplněk léčby degenerativního a zánětlivého postižení pohybového aparátu (artróza, artritida).

ALAVIS™ SINGLE MAXÍK se díky svým antioxidačním a detoxikačním účinkům podílí také na odbourání poškozené kloubní tkáně. Rovněž ho lze jako doplněk úspěšně využít v alergologii pro zmírnění alergických projevů či v dermatologii pro vyšší kvalitu srsti, kůže a kožních derivátů.

Přípravek podávejte: při zánětu a bolesti kloubů, vazů, šlach a svalů pro snížení predispozic ke kloubním onemocněním (např. luxace patelly, dysplazie loketního či kyčelního kloubu) pro zkvalitnění srsti pro regeneraci a relaxaci svalů pro zpevnění vazů a šlach

  • Způsob použití: Prášek se podává denně dle doporučeného dávkování přímo do tlamy, zamíchá se s kouskem potravy anebo se nasype do krmiva či na granule.
  • Délka užívání: Není časově omezeno. Při dlouhodobém podávání nebyly zaznamenány žádné závažné vedlejší účinky.
  • Skladování: Skladujte uzavřené v suchu při teplotě do 30°C. Chraňte před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Prvních 14 dní podávejte tuto dávku 2x denně, poté pokračujte podáváním doporučené dávky 1x denně, při chronických potížích dlouhodobě.

  • Obsah účinných látek v 1 balní 600g: Dimethylsulfonum (methylsulfonylmethan - MSM v koncentraci 99,97% 597 g, vitamin C 3 g.
  • Obsah: 600 g

***Objednávky vytvořené do 14 hodiny doručujeme následující pracovní den***